6. Flúgos Futam, 2012.05.12 - 13. Budapest - Balatonfüred

Bizonyára sokan vagytok, akiknek van kialakult véleményük az eseményről. Ezért, kérünk titeket, hogy osszátok meg ebben a fórumban a véleményeiteket velünk, hogy tudjunk belőle tanulni.

Megjelölések: Flúgos, futam, fórum.

Megtekintések: 4

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Hali mki!
Mi nagyon jól éreztük magunkat!Nekünk ez volt az első és így kicsit félve indultunk neki a nagy útnak!Senkit nem ismertünk na meg sosem vettünk részt még ilyenen!A kezdeti feszült hangulatunk hamar elszállt amikor ráébredtünk hogy "emberek"közé jöttünk és nem marslakókhoz!Minden feladat nagyon jó volt!Apróbb hibák voltak de hát miben nincs hiba???Szerintem még bulibb is volt így!Nagyokat nevettünk, jó barátságokat kötöttünk, sok tapasztalatot szereztünk"Pozitívat"főleg!Aki csak a hibákat nézi azt sajnálom mert szerintem ez nem vérre ment hanem azért volt hogy jól érezzük magunkat na meg hogy a szürke hétköznapokból kicsit kiragadjuk magunkat!Személy szerint mi nagyon köszönünk mindent és a tapasztalatok alapján kimerem jelenteni ha az isten és a főnököm is úgy akarja akkor a következőn is tuti ott leszünk!!! ÜDV: Ákos és Márti
Kedves Ákos!

Örülünk hogy sikerült élményekben gazdag hétvégét szerezni nektek. Az "apróbb" hibákon dolgozni fogunk Norbival, és "Flúgos" szervező társainkkal együtt szeptemberben igyekszünk még több élményt, baráti kapcsolatokat és fergeteges bulit csinálni mindenkinek.
Sziasztok!
Egy szuper hétvégét köszönhetünk nektek!!! Csak így tovább, s találkozunk szeptemberben! :-)
Üdv, Gabi és Norbi
Sziasztok!

Mi is szeretnénk köszönetet mondani a felejthetetlen hétvégéért. Izgalommal vártuk, és sajnáljuk, hogy ilyen gyorsan véget ért. El tudnánk viselni minden hétvégén. :)
A feladatok kiválóak és megoldhatóak voltak, pláne, hogy 3 hetetek sem volt összeállítani az új futamot. Párszor elkeveredtünk mondjuk (főleg az utolsó állomásnál), de ennyi kellett.
A képmegtalálós feladatok pedig még változatosabbá tették a versenyt.
Nem tudunk negatív kritikát, még ha akarnánk sem. Tőlünk függetlenül biztos fogtok kapni, de mielőtt nagyon a szívetekre vennétek, nézzétek meg ki, és hogyan mondja/írja. :) Ahogy Ákos is írta, nem vérre ment. A cél a lényeg! A gyerkemementő autó! Kicsit meg is könnyeztük amikor a FŐTÁV képviselője átadta a támogatásról szóló "jegyet" a Gyermekmentőknek. Reméljük, szeptemberre sikerül elérni a kitűzött célt politikamentesen.
Mi azon leszünk, hogy sikerüljön!
Még egyszer köszönjük Nektek, hogy nem adtátok fel, hogy életre keltettétek a futamot, és hogy ott lehettünk!
Szeptemberben mindenképp találkozunk! Nagyon várjuk!
Anikó&Judit
Sziasztok!!!

Nagyon hálásak vagyunk nektek ezért a hétvégéért, felejthetetlen emlékeket kaptunk. Reméljük mihamarabb sikerül elérnetek a kitűzött célt. Nagyon várjuk már a következő FUTAMOT!

köszönettel: Gábor és Karina
Kedves Norbi, Timi, Opci, Mariann, Zsocca és mindenki aki részt vett a futamon!
Tavaly, még csak, mint támogató és a melegben ellenőrző ponton aszalódó vettem rész a rendezvényen. :-) Idén már volt szerencsém a versenyzők szemszögéből is megismerni a rendezvényt! Egy igazi élmény volt. Jó volt látni, hogy tavalyhoz képest milyen változások és fejlődések mentek végbe. Izgalmasak és megoldhatóak voltak a feladányok. Bár volt amit nem sikerült megtalálnunk, de szerintem ez nem a ti hibátok. :-) Remélem a következőn is részt veszek és találkozhatok azokkal, akiket most láttam először. :-)
Sok sikert a szervezéshez... :-)
Sziasztok!

Örülünk, hogy élményekben gazdag hétvégét tudtunk összehozni nektek, és köszönjük a sok bíztatást! MI NEM ADJUK FEL !!!!!!
Szeptemberben is szeretettel várunk mindenkit.
KÖSZÖNJÜK! Jól mulattunk, sokat tanultunk, és igazán hálásak is vagyunk, hogy részt vehettünk ezen a rendezvényen. Voltunk már hasonlón, de ez valami más volt, családias és baráti, mintha lementünk volna a haverokkal egy sörre a sarki krimóba. A cél nemes, reméljük mi is hozzá tudunk majd tenni egy keveset, már mozgatjuk a köveket. A szervezés, bár voltak benne zökkenők, de hol nincs, s csak az kritizáljon, aki jobban csinálja. A szeptember még messze van, de a naptárban már piros a bejegyzés. Még egy szer köszi az élményt. Dóri, és Viktor.
Sziasztok!

Előszőr is szeretném nektek megkösszönni, hogy pár nap alatt, sikerült összehoznotok egy nagyon jó szinvonalú eseményt.
A feladatok nagyon jók voltak és ötletesek, a szállás hibátlan és a lebonyolítás is tökéletesre sikeredett. :) Gratulálok nektek mégegyszer. Picit szomorúan vettem hogy sajnos nem jött össze a győri gyermekmentősöknek az autó, és bizom benne, hogy a következő futammal megvalósul ez a cél. Már nagyon várom a következő flúgos futamot, olyan jelmezzel készülök ami teljesen vicces lesz. :):):)
Ha esetleg tudok nektek bármiben segíteni nyugodtan szóljatok. Köszönöm és további izgalmas és jó szervezést kivánok nektek. Üdvözlettel Dávid

Hozzászólás a beszélgetéshez

RSS

A Flúgos Futamok :

2012 február

2011 szeptember

2011 április

2010 szeptember

2010 március

2009 október

2009 augusztus

Fotó Galéria

Betöltés...
  • Adjon hozzá fényképeket
  • Az összes megtekintése

© 2012   Created by JSZV PROmotion Kft..

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek